VÚB vám požičia až 400 tisíc korún bez ručenia

24.04.2005 Celý región

Bratislava, 22. apríl 2005 – VÚB prináša od 22. apríla 2005 dve novinky, pôžičku na bývanie a pôžičku na auto. Obidva účelové úvery je možné získať v p...
Bratislava, 22. apríl 2005 – VÚB prináša od 22. apríla 2005 dve novinky, pôžičku na bývanie a pôžičku na auto. Obidva účelové úvery je možné získať v priebehu niekoľkých hodín bez ručiteľa až do výšky 400 000 Sk. Novinkou sú aj výhodnejšie úrokové sadzby už od 7,9%.

Pôžička na auto je účelový spotrebný úver, určený na kúpu automobilu, pričom zákazník môže dostať úver až do výšky 100% hodnoty vozidla. Pôžičku možno využiť aj na kúpu ojazdeného auta, alebo vozidla zakúpeného v zahraničí - v niektorej z krajín EÚ. Pri tomto druhu úveru zákazník nepotrebuje ručiteľa a môže banku požiadať o sumu až do výšky 400 000 Sk. Ak je žiadateľ klientom VÚB, stačí mu k vybaveniu úveru predložiť len dva doklady totožnosti. V prípade iného žiadateľa banka vyžaduje ešte doklad o adrese a tri výpisy z účtu v banke, kde má účet vedený, u podnikateľov daňové priznanie za dve zdaňovacie obdobia. Vybavenie úveru trvá maximálne 24 hodín. Úroková sadzba na tento produkt je už od 7,9 %.

Pôžička na bývanie je určená na rekonštrukciu, zariadenie a modernizáciu domácností. Vhodná je ako doplnok alebo alternatíva hypotekárneho úveru v prípadoch, keď klient potrebuje menší obnos peňazí. Pôžička na bývanie mu umožní v priebehu niekoľkých hodín získať financie až do výšky 400 000 Sk bez potreby ručiteľa. Úver banka poskytuje s úrokovou sadzbou od 8,5%.

Výrazný nárast spotrebných úverov zaznamenala VÚB v minulom roku, keď schválila 80 167 úverov v celkovom objeme takmer 4,6 miliardy Sk. Najobľúbenejšia spomedzi spotrebných úverov bola Flexipôžička pre rýchlosť pri vybavení a možnosť voľby výšky splátok.
Alena Walterová, hovorca
 

Vyberte región